Passwort zurücksetzen

Detailsuche
Ihre Suchergebnisse

Rămâneți în cazare potrivită în Leipzig:

Apartament Leipzig – Mai bine să stai peste noapte decât într-un hotel sau pensiune din Leipzig!

Cazările din Fairschlafen vă oferă o noapte excelentă în Leipzig / Saxonia. Puteți rezerva apartamente de vacanță ieftine în centrul și sudul Leipzig pentru 2 sau mai multe nopți. Cu toate acestea, șederea minimă poate fi redusă la o noapte în cazuri individuale. În acest caz, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau telefon. Apartamentele sunt perfect potrivite pentru vacanțe relaxante. Echipamentul spațiilor de cazare oferă posibilități de dormit pentru până la 6 persoane.

Rezervați-vă acum patul direct în centrul orașului Leipzig.

Există în principal camere duble cu un pat dublu sau o canapea extensibilă dublă fiecare. Dacă există un balcon, fumatul este permis acolo. În caz contrar, cazările sunt apartamente de nefumători. Casele de vacanță și cazările de vacanță nu sunt departe de gară și aproape de toate obiectivele turistice din Leipzig. Am început cu închirierea de vacanță a unui apartament de vacanță și acum putem satisface o varietate de dorințe cu 20 de apartamente de vacanță.

Dintr-o privire ...

Vedeți o prezentare generală a tuturor apartamentelor aici.

Apartamentul dvs. din Leipzig chiar în centrul orașului, potrivit pentru copii și fără bariere.

Închirierea apartamentului de vacanță include camere cu echipamente de înaltă calitate și diferențiate. Deci, vă puteți alege apartamentul de vacanță: fler confortabil sau mai rustic. Există aproape o cameră de zi și un dormitor separat în aproape fiecare unitate de cazare. În plus, fiecare apartament are propria baie cu duș și toaletă și o bucătărie de bază. Apartamentele au aproape întotdeauna un lift și există și apartamente pentru oaspeți la parter. Scrieți-ne dacă aveți nevoie de cazare accesibilă scaunelor cu rotile sau fără bariere.

Apartamentele noastre de oaspeți au echipament de bază:

  • Mașină de spălat
  • frigider
  • Wifi WiFi internet wireless
  • Televiziune prin cablu
  • încălzitor

Dormi într-o unitate de târguri și un apartament de montaj / cazare / cameră de montat în Leipzig

Oferim apartamente de vacanță adecvate ca cazare pentru lucrători. Casa noastră de apartamente din centrul nordului Leipzig, cu până la 6 paturi separate într-o singură casă, este ideală pentru aceasta.

Vacanțe în Leipzig și împrejurimi

Conduceți rapid prin sudul Leipzig în zona înconjurătoare și spre Markkleeberg. În Leipzig, ciclismul este posibil de-a lungul canalului, Cospudener See sau pur și simplu în pădurea din apropiere. Dormitoarele au de obicei camere cu două sau patru paturi. În plus față de o bucătărie și o baie cu duș, echipamentul include în mod firesc internet wireless rapid. Prin urmare, sunt echipați excelent pentru o pauză de weekend. Închirierea camerei noastre se caracterizează prin faptul că putem oferi fiecărui oaspete o ofertă personalizată, inclusiv factură și protecție la plată. Agenția de cazare include, de asemenea, apartamente mobilate și apartamente mobilate pentru sejururi mai lungi. Animalele de companie sunt, în general, permise la noi. Când faceți o cerere de rezervare, vă rugăm să specificați întotdeauna dacă și cu câți câini veniți, astfel încât să nu fim prea surprinși.

Locuirea temporară în Leipzig
Camerele sunt situate direct la gara principală și la grădina zoologică.

Apartamentele noastre de vacanță pentru familii sunt foarte populare pentru sejururi mai lungi în timpul vacanței. Așadar, rezervați acum una dintre casele noastre de vacanță din Leipzig. Există o casă de vacanță pe Körnerplatz, în sudul pubului „Karli”, cu 3 apartamente de vacanță într-o singură casă. Agenția noastră pentru case de vacanță este disponibilă în următoarele cartiere din Leipzig: centru, la grădina zoologică, în Südvorstadt, Plagwitz, cartierul muzicienilor. Trăiește chiar lângă universitate, Biserica Sf. Toma sau operă. De asemenea, avem o casă de vacanță și case de vacanță lângă Gewandhaus.

Ferienwohnung Leipzig

Ferienwohnung Leipzig

Apartamente și apartamente de vacanță ieftine în Leipzig la prețuri mici.

Cele 2 apartamente de vacanță de pe Humboldtstrasse sunt chiar lângă gară. Toate apartamentele sunt foarte potrivite pentru copii și sunt concepute pentru nefumători, dar și pentru fumătorii de pe balcon. Indiferent dacă este în vacanța de vară sau în vacanța de vară, vacanța este întotdeauna bună și ieftină, cu un somn echitabil. Sau decideți acum pentru escapada perfectă de weekend într-unul dintre apartamentele noastre de vacanță din Leipzig.

Închiriați un apartament ieftin în centrul orașului Leipzig

Apartamentele noastre sunt situate convenabil și central în Leipzig. De la unitățile de cazare din apropierea centrului orașului puteți ajunge cu ușurință și rapid la obiectivele turistice din inelul orașului Leipzig: Gewandhaus, operă, universitate, primărie, muzeu de arte plastice, piață.

Rezervați un apartament de vacanță ieftin în Südvorstadt

Sau îți plac lucrurile puțin mai vii? Apoi alegeți o cazare în Südvorstadt sau în centru-sud. Există principala artă și pub-ul Karl-Liebknecht-Straße, sau cum spun oamenii din Leipzig: „Karli”. Există numeroase pub-uri, baruri, restaurante și cluburi. De exemplu, delicatese cu multe magazine alternative și la piețele de purici de weekend. La Südplatz, NATO sau Irish Pub Killy Willy vă invită să beți.

Care este cel mai bun cartier pentru a sta în Leipzig?

Districtele la modă din Leipzig se află în principal în suburbiile sudice din jurul milei pubului „Karli” (Karl-Liebknecht-Straße). Centrul Leipzig este interesant pentru excursii de weekend și turiști. De acolo puteți ajunge pe jos la majoritatea obiectivelor turistice. De exemplu, grădina zoologică din Leipzig, Opera din Leipzig, Gewandhaus și piața din Leipzig. Piața Leipzig este întotdeauna marți și vineri.

Cine caută o casă de vacanță?

Apartamentele noastre de vacanță din Leipzig sunt căutate pentru diferite ocazii. Acum ne putem baza pe mulți ani de experiență. Părinții ai căror copii studiază în orașul studențesc Leipzig întreabă deseori. Apoi rămân un weekend sau câteva zile pentru a vizita copiii. Un număr mare de oaspeți vin în general să admire frumosul oraș cultural Leipzig cu numeroasele sale atracții. De exemplu, cu o cină în celebrul Auerbachs Keller (cunoscut din Faustul lui Goethe), sau o excursie la Monumentul Bătăliei Națiunilor și cimitirul sudic adiacent, grădina zoologică din Leipzig, Opera din Leipzig și Gewandhaus.

Cât ar costa un apartament în Leipzig în seara asta?

Prețurile noastre pentru apartamente încep de la 39 € / zi. Prețurile zilnice variază în funcție de numărul de persoane și de perioada de închiriere. Cel mai bine este să sunați direct și să cereți o ofertă.

Cât costă un apartament în Leipzig în acest weekend pentru noapte?

Avem prețuri speciale pentru weekend, care sunt de obicei între 60 € – 99 € / noapte.

Cât ar costa un apartament în Leipzig în seara asta?

În funcție de ziua săptămânii, prețurile variază între 39 € – 99 € / noapte.

Care sunt unele dintre cele mai bune apartamente pentru a sta în Leipzig?

Pentru turiștii care doresc să meargă într-o escapadă clasică de weekend, vă recomandăm: Apartament Leipzig Zentrum chiar lângă Nikolaikirche, Apartament Leipzig Zoo / Centre # 1 și Apartment Leipzig Zoo / Center # 2 chiar lângă Leipzig Zoo.

Unde pot găsi case de oaspeți ieftine în Leipzig?

Apartamentele noastre sunt aproape de grădina zoologică Leipzig, în Südvorstadt / Connewitz, Plagwitz, Lindenau, Gohlis și, de asemenea, puțin în afara Leipzig.

Ce pensiuni din Leipzig sunt potrivite pentru familiile cu copii?

Toate apartamentele sunt potrivite pentru copii. De regulă, copiii plătesc 10 € / noapte. Cel mai bine este să întrebăm și putem face o ofertă specială.

Ce unități de cazare sunt cele mai apropiate de centrul orașului Leipzig?

Apartamentul Leipzig Zentrum este situat direct la Nikolaikirche și Opernplatz. Apartamentul Leipzig Zoo / Center # 1 și apartamentul Leipzig Zoo / Center # 2 sunt situate direct la Grădina Zoologică Leipzig și Gara Centrală Leipzig.

WhatsApp schreiben whatsapp
EnglishRussiaIraqSloveniaBulgariaSlovakiaRomaniaDanishCzechGermanPolandChinaDutchItalyFrenchSaudi ArabiaSpainMorocco