Passwort zurücksetzen

Detailsuche
Ihre Suchergebnisse

Lejlighed Indkvartering Leipzig

Bliv i den rigtige bolig i Leipzig:

Lejlighed Leipzig – Bedre at overnatte end på et hotel eller hostel i Leipzig!

Indkvarteringen i Fairschlafen tilbyder dig en fremragende nat i Leipzig / Sachsen. Du kan bestille billige ferielejligheder i centrum og i den sydlige del af Leipzig i 2 nætter eller mere. Minimumsopholdet kan dog reduceres til en nat i individuelle tilfælde. I dette tilfælde bedes du kontakte os via e-mail eller telefon. Lejlighederne er fabelagtigt velegnet til en afslappende ferie. Indretningen på overnatningsstederne tilbyder sovemuligheder for op til 6 personer.

Book dit soveværelse lige i centrum af Leipzig nu.

De er for det meste dobbeltværelser med hver en dobbeltseng eller en dobbelt sovesofa. Hvis der er en balkon, er rygning tilladt der. Ellers er boligen ikke-ryger lejligheder. Feriehuse og ferieboliger ligger ikke langt fra togstationen og er tæt på alle seværdigheder i Leipzig. Vi startede med ferieudlejning af en ferielejlighed og kan nu imødekomme en række ønsker med 20 ferielejligheder.

Ved første øjekast...

Se en oversigt over alle lejligheder her.

Din lejlighed i Leipzig lige i centrum, børnevenlig og fri for barrierer.

Ferieudlejningen inkluderer værelser med høj kvalitet og differentieret udstyr. Så du kan vælge din ferielejlighed: hyggelig flair eller mere rustik. Der er en stue og et separat soveværelse i næsten alle boliger. Derudover har hver lejlighed sit eget badeværelse med brusebad og toilet og et grundlæggende køkken. Lejlighederne har næsten altid en elevator, og der er også gæstelejligheder i stueetagen. Skriv til os, hvis du har brug for adgang til kørestolsbrugere eller barrierefri indkvartering.

Vores gæstelejligheder har grundlæggende udstyr:

  • Vaskemaskine
  • køleskab
  • WiFi trådløst internet
  • TV kabel-tv
  • varmeapparat

Sove i en messeindkvartering og montørlejlighed / montørbolig / montørværelse i Leipzig

Vi tilbyder egnede ferielejligheder som indkvartering for arbejdere. Vores lejlighedshus i centrum-nord for Leipzig er ideel til dette med op til 6 separate senge i et hus.

Ferier i og omkring Leipzig

Du kører hurtigt via den sydlige del af Leipzig ind i det omkringliggende område og til Markkleeberg. I Leipzig er det muligt at cykle langs kanalen, Cospudener See eller bare i den nærliggende skov. Soveværelserne har normalt to eller fire-sengs værelser. Udstyret inkluderer et køkken og et badeværelse med bruser, selvfølgelig højhastigheds trådløst internet. De er derfor fremragende udstyret til en weekendferie. Vores værelsesleje er kendetegnet ved, at vi kan give hver gæst et individuelt skræddersyet tilbud inklusive faktura og betalingsbeskyttelse. Indkvarteringstjenesten inkluderer også møblerede lejligheder og møblerede lejligheder til længere ophold. Vi tillader generelt kæledyr. Når du foretager en reservationsanmodning, skal du altid oplyse, om og med hvor mange hunde du kommer, så vi ikke bliver for overraskede.

Midlertidig ophold i Leipzig
Værelserne er placeret direkte på hovedbanegården og zoologisk have.

Vores familievenlige ferielejligheder er meget populære til længere ophold i ferien. Så book et af vores feriehuse i Leipzig nu. Der er et sommerhus på Körnerplatz på pubmilen “Karli” i syd med 3 ferielejligheder i et hus. Vores feriehusbureau er tilgængeligt i følgende Leipzig-kvarterer: centrum, i zoologisk have, i Südvorstadt, Plagwitz, musikerkvarter. Bo lige ved siden af ​​universitetet, St. Thomas Church eller operaen. Vi har også et feriehus og sommerhuse ved siden af ​​Gewandhaus.

Ferienwohnung Leipzig

Ferienwohnung Leipzig

Billige ferielejligheder og lejligheder i Leipzig til lave priser.

De 2 ferielejligheder på Humboldtstrasse ligger lige ved siden af ​​togstationen. Alle lejligheder er meget børnevenlige og designet til ikke-rygere, men også til rygere på balkonen. Uanset om det er sommerferie eller sommerferie, er ferie altid god og billig med god søvn. Eller beslut dig nu for den perfekte weekendferie i en af ​​vores ferielejligheder i Leipzig.

Lej en billig lejlighed i centrum af Leipzig

Vores lejligheder er bekvemt og centralt beliggende i Leipzig. Fra overnatningsstederne nær byens centrum kan du nemt og hurtigt nå seværdighederne i Leipzigs byring: Gewandhaus, opera, universitet, rådhus, kunstmuseum, markedsplads.

Book en billig ferielejlighed i de sydlige forstæder

Eller kan du lide tingene lidt livligere? Vælg derefter en bolig i Südvorstadt eller i centrum-syd. Det er her hovedarterien og pubmilen er Karl-Liebknecht-Straße, eller som befolkningen i Leipzig siger: “Karli”. Der er adskillige pubber, barer, restauranter og klubber. F.eks. Delikatesseforretningen med mange alternative butikker og i weekenden loppemarkeder. På Südplatz inviterer Nato eller den irske pub Killy Willy dig til at drikke.

 

Hvilket område er bedst at overnatte i Leipzig?

De trendy distrikter i Leipzig ligger hovedsageligt i de sydlige forstæder omkring “Karli” pubmilen (Karl-Liebknecht-Straße). Centrum af Leipzig er spændende for weekendture og turister. Derfra kan de fleste seværdigheder nås til fods. F.eks. Leipzig Zoo, Leipzig Opera, Gewandhaus og Leipzig markedsplads. Leipzig-markedet er altid tirsdage og fredage.

Hvem leder efter et sommerhus?

Vores lejligheder i Leipzig er efterspurgte ved en række lejligheder. Vi kan nu trække på mange års erfaring. Forældre, hvis børn studerer i studentbyen Leipzig, spørger ofte. De bliver derefter en weekend eller flere dage for at besøge børnene. Et stort antal af gæsterne kommer generelt for at undre sig over den smukke kulturby Leipzig med sine mange seværdigheder. For eksempel med middag i den berømte Auerbachs Keller (kendt fra Goethes Faust) eller en vandretur til monumentet til slaget ved nationerne og den tilstødende sydkirkegård, Leipzig Zoo, Leipzig Opera og Gewandhaus.

Hvor meget koster en lejlighed i Leipzig i aften?

Vores priser for lejligheder starter ved 39 € / dag. Daglige priser varierer afhængigt af antallet af personer og lejeperioden. Det er bedst at ringe direkte og bede om et tilbud.

Hvor meget koster det at overnatte i en ferielejlighed i Leipzig denne weekend?

Vi har specielle weekendpriser, som normalt ligger mellem 60 € – 99 € / nat.

Hvor meget koster en lejlighed i Leipzig i aften?

Afhængigt af ugedagen varierer priserne mellem € 39 – € 99 / nat.

Hvilke lejligheder er bedst i Leipzig?

For turister, der ønsker at tage på en klassisk weekendferie, anbefaler vi: Lejlighed Leipzig Center lige ved siden af ​​Nikolaikirche, Lejlighed Leipzig Zoo / Center nr. 1 og Lejlighed Leipzig Zoo / Center nr. 2 lige ved siden af ​​Leipzig Zoo.

Hvor kan jeg finde billige pensionater i Leipzig?

Vores lejligheder ligger i nærheden af ​​Leipzig Zoo, i Südvorstadt / Connewitz, Plagwitz, Lindenau, Gohlis og også lidt uden for Leipzig.

Hvilke pensionater i Leipzig er velegnede til børnefamilier?

Alle lejligheder er velegnede til børn. Som regel betaler børn € 10 / nat. Det er bedst at spørge, og vi kan komme med et specielt tilbud.

WhatsApp schreiben whatsapp
EnglishRussiaIraqSloveniaBulgariaSlovakiaRomaniaDanishCzechGermanPolandChinaDutchItalyFrenchSaudi ArabiaSpainMorocco